Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmărit general, depistat la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota au depistat un tânăr, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

Urmărit general, depistat la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 18.10.2018, în jurul orei 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român A.N., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi constituirea unui grup infracţional organizat, având de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite