Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE: Termenul pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, prelungit până la 30 iunie

Guvernul a prelungit cu trei luni, până la 30 iunie, termenul în care persoanele fizice şi juridice pot plăti impozitele pe clădiri, terenuri şi pe mijloacele de transport.

UPDATE: Termenul pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, prelungit până la 30 iunie
Comentează 0

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a făcut acest anunţ, precizând că persoanele fizice care achită până la 30 iunie integral suma reprezentată de aceste impozite vor beneficia de bonificaţie.

”S-a prelungit şi acest temen pentru ca toată lumea să poată plăti şi să poată beneficia de clarificările pe care Ministerul de Finanţe le-a adus în ultimele săptămâni în privinţa noului Cod Fiscal”, a declarat Suciu.

Termenul stabilit iniţial pentru plata acestor impozite era 31 martie.

"Considerăm că, prin asemenea facilităţi pe care le creăm, putem să nu mai avem presiune la nivelul agenţiilor Fiscului, se poate face o plată civilizată şi încurajăm conformarea voluntară la plată", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

De asemenea, declaraţiile privind maşinile radiate din circulaţie pot fi depuse de către firme şi persoane fizice într-un tremen prelungit, respectiv până la 31 mai.

Noile termene au fost stabilite miercuri, prin Ordonanţă de Urgenţă, şi intră în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Sursa news.ro


Scrie un comentariu

trimite