Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Univ Goldiş ICIM Arad se pregăteşte pentru o săptămână de foc. "Vom fi pregătiţi pentru ce urmează"

Univ Goldiş ICIM Arad a încheiat cu 2 victorii o săptămână pregătitoare unei perioade de foc. Arădencele au învins la Ostrava şi la Satu Mare, cu adversare net inferioare.

Univ Goldiş ICIM Arad se pregăteşte pentru o săptămână de foc.
Comentează 0

"La Ostrava am controlat devreme meciul, ne-am simţit bine, şi am jucat ca o adevărata echipă. La Satu Mare, cu tot respectul faţă de adversar, a fost un antrenament. Am venit, ne-am făcut treaba, şi am plecat", a spus antrenorul Jose Araujo. Ce vine este însă mult mai greu. Într-o săptămână Aradul joacă la cu Alba Iulia, la Târgovişte şi apoi la Braşov. 3 grupări cu greutate n acest sezon. "E o săptămână grea. Sunt trei meciuri grele. Însă trebuie şi vom fi pregătiţi şi pentru aşa ceva", a mai spus Jose Araujo. Primul joc din seria de 3, cu Alba Iulia, are loc în Polivalentă, miecuri de la ora 19.

În altă ordine de idei, luni, de la ora 11, în Polivalentă, a doua echipă a Univ Goldiş ICIM Arad va debuta în noul sezon al ligii secunde. Fetele lui Ildiko Prisăcariu joacă împotriva fostei prim-divizionare, Nova Vita Tg. Mureş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite