Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unitate în diversitate la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”

Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad desfășoară în perioada martie – iulie 2018 proiectul Unitate în diversitate, proiect înscris în Calendarul Activităților Educative Regionale, avizat de către Ministerul Educației Naționale, pentru anul școlar 2017 – 2018.

Unitate în diversitate la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”
Comentează 0

Proiectul se adresează în primul rând elevilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani, aceștia fiind beneficiarii direcți ai proiectului, alături de cadrele didactice care îi coordonează și cadrele didactice care se înscriu cu lucrări la simpozionul din cadrul proiectului. Beneficiarii indirecți ai acestui proiect sunt cadrele didactice din școlile implicate în proiect, părinții elevilor și comunitatea locală din care fac parte școlile implicate.

În cadrul proiectului se vor desfășura cinci activități ample, finalizate cu un simpozion tematic pentru elevi și cadre didactice și publicarea unui volum în format electronic cu ISBN.

„Proiectul Unitate în diversitate se dorește a fi un bun demers de cooperare cu un real impact educativ asupra tuturor persoanelor implicate.” Director, prof. Frățilă Flavia

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite