Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unii consilieri municipali arădeni au vrut un regulament de funcționare care să "bată" legea. Cum s-au făcut de râs

Unii consilieri municipali arădeni au vrut un regulament de funcționare care să
Comentează 0

Consiliul Local Municipal Arad s-a întrunit joi într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia aleșii au votat regulamentul de funcționare și organizare al CLM, dar și componența comisiilor de specialitate ale legislativului local.

Unii dintre consilierii opoziției s-au întrecut în gafe, asta chiar după ce li s-a explicat că propunerilor lor "bat" legea.

Aflați la început de drum, unii dintre aleși s-au încordat și au făcut propuneri care au stârnit hohote de râs în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ.

Alții, deși nu sunt la primul mandat, astfel  încât să aibă circumstanțe atenuante, și-au dat în petic și au susținut amendamente aflata în afara legii.

Printre amendamentele ciudate s-a aflat propunerea ca președintele de ședință să nu poată trage la răspundere vreun consilier indisciplinat, asta deși acest lucru este prevăzut de o lege aflată în vigoare încă de pe vremea Guvernului Năstase.

O alta, viza articole care existau deja în acest regulament de funcționare și organizare al CLM Arad.

Unii dintre aleșii opoziției, văzând că sunt prinși în offside, și-au retras propunerile aberante, însă alții au insistat cu ele.

Ciudat este faptul că un regulament care trebuia să "treacă" fără prea mult tam-tam a obosit asistența în cele aproximativ două ore de discuții.

Până la urmă regulamentul a fost votat, asta deși aleșii opoziției au preferat să se abțină de la votul final.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite