Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Geanina Pistru (PNL): „Ceea ce se întâmplă în Consiliul Local nu mă mai reprezintă!”

 

            Consilierul local PNL, Geanina Pistru și-a dat astăzi demisia de onoare din CLM:  „Nu mai pot fi parte la ceea ce se întâmplă în CLM,

Geanina Pistru (PNL): „Ceea ce se întâmplă în Consiliul Local nu mă mai reprezintă!”
Comentează 1

 

 

            Consilierul local PNL, Geanina Pistru și-a dat astăzi demisia de onoare din CLM:

            „Nu mai pot fi parte la ceea ce se întâmplă în CLM, la faptul că cei din PSD votează doar la comanda lui Mihai Fifor. Astăzi consilierii PSD au blocat proiectul pentru curățenia orașului și pe cel al stabilirii unei soluții optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat. Este inadmisibil ca un grup de consilieri să acționeze vehement împotriva propriului municipiu, împotriva arădenilor, a celor care i-au ales.

PSD s-a opus tuturor proiectelor, nu au votat bugetul local, proiectele pentru sănătate, educație, infrastructură, pe scurt nu au votat nimic. Singura lor activitate în CLM a fost faptul că au ascultat orbește ordinele și directivele senatorului PSD din Dolj.

            M-am săturat să văd cum această gașcă social-democrată își bate constant joc de arădeni. Nu pot să continui să fiu părtașă la un Consiliu Local, în care o parte din consilieri, cei din PSD-ALDE acționează împotriva cetățenilor. Plec cu fruntea sus și voi continua să lupt, să muncesc pentru Arad! a declarat prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite