Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un VW de pe vremea când tov. Ion Iliescu era prim-secretar al UTC a ars complet în Aradul Nou

Un VW de pe vremea când tov. Ion Iliescu era prim-secretar al UTC a ars complet în Aradul Nou
Comentează 16

Sâmbătă, 11 aprilie, la orele amiezii, un arădean ghinionist, care circula pe str. Calea Timișorii cu un Volkswagen de pe vremea când tovarășul Ion Iliescu conducea destinele tineretului comunist din România, iar camaradul său SPD-ist, cancelarul vest-german Helmut Schmitd visa la Bonn cum se vor reunifica cândva, prin secolul XXIII cele două Germanii, s-a pomenit că, imediat după ce a dat colțul ... de pe str. Calea Timișorii pe str. Ogorului, relicva istorică pe patru roți, contemporană cu Che Guevara și ridicarea Zidului Berlinului, a început să scoată fum din toate părțile.

Știindu-se cu actele și asigurarea în regulă, șoferul s-a dat jos calm din VW și a privit nostalgic cum, sub ochii lui neputincioși în fața fatalității, a ars până la ”genți” cea mai populară mașină germană.

După cum probabil că ați anticipat deja, în secunda doi la locul incinerării, aidoma ca pe piscurile înzăpezite din Himalaya, unde își ard tibetanii morții și le lasă apoi oasele la discreția păsărilor cerului, tot așa a ajuns și aici imediat, în zbor planat, divizia aeropurtată a firmei Consuel Transport, vulturul pleșuv & șoimul curățând instant caldarâmul de resturile VW-ului.

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite