Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un vin pentru sărbătorile care se apropie și un abonament la o sală de fitness, au fost premiile oferite la recenta ediție a emisiunii ,,Repriza de Sport”.

Un vin pentru sărbătorile care se apropie și un abonament la o sală de fitness,  au fost premiile oferite la recenta ediție a emisiunii ,,Repriza de Sport”.
Comentează 0

Ca la majoritatea emisiunilor ” Repriza de Sport”, produse în studioul ” LaStradaTv”, S-au oferit, în perioada celor 60 de minute de emisie, premii celor mai raăizi telespectatori care au răspuns corect la întrebările concurs.

Luni ,15 noiembrie, începând cu ora 18, ”Repriza de Sport” a prezentat cea de-a 29 –a ediție a evenimentului de kick-box, Colosseum Tournament, eveniment ce se va desfășura în data de 14 decembrie , la Sala Polivalentă din Arad.
Invitații emisiunii au fost Gabriel Georgescu, promotrorul acestui eveniment și antrenorul arădean de kick-box, Marcel Rus de la Dey Thai Box Club Arad.

La prima întebare concurs, ” Cum se numește partenerul principal al Colosseun Tounament din Arad?”, cel mai rapid și corect răspuns ,” Day Security Internațional Arad”, l-a dat Ovidiu Haș din Arad.

Acesta a câștigat o sticlă de vin (Riseling alb italian) produs în Șiria la ” Podrumu` lui Gurban”

La a doua întrbare concurs, ” Cum se numește sportivul arădean care va lupta la această ediție a Evenimentului sportiv Colosseun Tournament?”, răspunsul corect a fost , Ruben Onișor.

A răspuns corect și cel mai repede tot un arădean și-anume Raul Alexandru, intrând în posesia unui abonament la o sală de fitness de la etajul întâi al Sălii Polivalente Arad.

Felicitări câștigătorilor și vă aștept luni , 22 noiembrie , de la ora 18 , la o ediție a Reprizei de Sport cu multe premii puse în joc. Nu vă rămâne decât să accesați ,luni seara, pe Facebook, LaSTradaTv

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite