Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tramvai a luat foc în zona Făt Frumos (Video)

Un tramvai a luat foc în zona Făt Frumos (Video)
Comentează 0

În perioada 01.05 – 04.05.2020, cele șapte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 48 misiuni de intervenție.

S-a acționat pentru stingerea unui număr de 6 incendii, 4 de resturi vegetale, 1 incendiu la o locuință și 1 incendiu la un tramvai.

Echipajul C.B.R.N a executat 13 misiuni de decontaminare a personalului și tehnicii care a desfășurat misiuni de transport a persoanelor suspecte sau confirmate cu noul coronavirus.

Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 de prim ajutor au acordat asistență medicală de urgență în 25 de cazuri.

În această dimineață în jurul orei 06.00, două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad cu 10 pompieri a intervenit în zona Făt Frumos, pentru stingerea unui incendiu la un tramvai.

În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon.

Incendiul a fost stins după aproximativ 45 minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului ”scurt circuit”

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite