Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un total de 65.000 de arădeni, la Zilele Aradului

Un total de  65.000 de arădeni, la Zilele Aradului
Comentează 0

Peste 65.000 de arădeni au luat parte la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Aradului. Anunţul a fost făcut de primarul Gheorghe Falcă şi viceprimarul Călin Bibarţ, care au prezentat un bilanţ, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Cele şase concerte din cartierele municipiului au atras în jur de 12.000 de oameni, cu o medie rotunjită de 2.000 de arădeni în fiecare cartier. La acest număr se adaugă 2.500 de persoane zi de zi la concertele din Piaţa Avram Iancu, cu un total aici de minimum 25.000 de vizitatori, peste 3.000 de spectatori la concertul Filarmonicii de Stat cu Nicu Alifantis, peste 14.000 de arădeni la concertul de sâmbătă de la Ştrandul Neptun, zi în care s-au vândut  13.597 de bilete, alţi 8.000 de arădeni la evenimentele de duminică de la ştrand (festivalul cătlanelor şi concertul folcloric), la care s-au mai adăugat câteva mii la celelalte evenimente”, a trecut în revistă Falcă numărul arădenilor prezenţi la evenimente.

Conform primarului, ediţia din acest an a dunat cu peste 50 de procente mai multă lume decât ediţia anterioară, când totalul celor prezenţi a ajuns la 40.000.

Gheorghe Falcă a ţinut să le mulţumească celor implicaţi în buna desfăşurare a evenimentelor, mai precisw viceprimarului Călin Bibarţ, managerului municipiului, Claudia Macra, angajaţilor primăriei, dar şi celor de la Centrul Municipal de Cultură Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite