Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr din Sântana, arestat după ce a condus beat și a ucis un biciclist, fugind de la locul faptei

Procurorii din Chişineu-Criș au obținut, la Judecătoria din localitate, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr din Sântana, care a lovit mortal cu mașina un biciclist în timp ce conducea beat și cu viteză.

Un tânăr din Sântana, arestat după ce a condus beat și a ucis un biciclist, fugind de la locul faptei
Comentează 0

Autorul accidentului este Daniel Cătăin Toma, acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

Un comunicat al procurorilor arată că, în noaptea de sâmbătă spre duminică (22/23 octombrie), în timp ce se deplasa cu autoturismul personal din Sântana spre Zimandu Nou, ”pe fondul consumului de alcool şi neadaptării vitezei autoturismului la conditiile meteo”, Daniel Cătălin Toma a surprins și accidentat mortal un bărbat care mergea în aceeași direcție pe o bicicletă electrică. Biciclistul nu purta purta vestă reflectorizantă sau cască de protecţie, dar asta nu justifică faptul că șoferul a fugit de la locul accidentului.

”După producerea accidentului, inculpatul nu s-a oprit şi nici nu a anunţat organele în drept, părăsind locul accidentului şi deplasându-se la domiciliul  său din Sântana, unde a fost identificat de organele de poliţie în jurul orei 06,00”, spun procurorii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a tânărului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite