Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un spaniol a rămas fără mașina de lux, la Nădlac (FOTO)

Un spaniol s-a ales cu mașina confiscată, la granița româno-ungară. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca Audi,  în valoare de 41.000 de euro, căutat de autorităţile din Spania. Ieri seară, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean spaniol, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

Un spaniol a rămas fără mașina de lux, la Nădlac (FOTO)
Comentează 0

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 18.02.2021.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul a fost cumpărat de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul  că autovehiculul se afla în atenţia autorităţilor.

Autoturismul, în valoare de 41.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite