Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un șef de stat din Europa de Est susține că a găsit „leacul MINUNE” pentru coronavirus

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko, un aliat al lui Vladimir Putin, și-a îndemnat cetățenii să muncească pământul și să conducă tractoare pentru combaterea pandemiei de coronavirus, scrie realitatea.net. Asta, în condițiile în care, în fosta republică sovietică au fost confirmate deja câteva zeci de cazuri de COVID-19.

Un șef de stat din Europa de Est susține că a găsit „leacul MINUNE” pentru coronavirus
Comentează 0

„Nu trebuie să intraţi în panică, trebuie doar să lucraţi. Mai ales, la ora actuală, în sate. Este plăcut să priveşti la televizor cum oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbeşte despre virus”, a declarat Lukaşenko în timpul unei reuniuni a guvernului, potrivit imaginilor transmise de televiziunea belarusă. Controversatul lider politic a mai spus în continuare: „Tractorul îi va vindeca pe toţi! Pământul vindecă pe toată lumea!”, susținând astfel că a găsit „leacul minune” pentru coronavirus.

Declarațiile lui Lukaşenko, un lider autoritar care conduce Belarusul din 1994 și care a luat de-a lungul timpului o serie de măsuri controversate, vin în contextul în care specialiștii și toți liderii politici responsabili sfătuiesc oamenii să rămână cât mai mult în case, limitând contactele sociale. De altfel, în numeroase țări, printre care și România au fost impuse o serie de restricții de circulație, pentru a împiedica răspândirea virusului.

Clik aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/extern/lukasenko-declaratie-uimitoare-in-contextul-pandemiei-de-coronavirus-tractorul-ii-va-vindeca-pe-toti_5e70ab22f4f7d74441612da6

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite