Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un recidivist a dat atacul în Piața Catedralei; victima e un bărbat de 75 de ani


Poliția Locală a prins un recidivist care a dat atacul, astăzi, în Piața Catedralei. Individul a furat o bancnotă de 50 de euro de la un bărbat de 75 de ani. 

Un recidivist a dat atacul în Piața Catedralei; victima e un bărbat de 75 de ani
Comentează 1

Un furt căruia i-a căzut victimă un arădean în vârstă de 75 de ani s-a petrecut sâmbătă, 19 octombrie 2019, la câteva minute după ora 12.00, în Piața Catedralei.
Aflat la cumpărături, septuagenarului i-a fost sustrasă o bancnotă de 50 de euro, în fața unei gherete, de către un arădean în vârstă de 27 de ani (conform propriilor afirmații, făcute ulterior în față polițiștilor locali, S.C.M. ar fi un recidivist ce a efectuat detenție inclusiv în străinătate). Un martor care a asistat la întreaga scenă a solicitat intervenția echipajelor din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație al DGPL Arad. Imediat după comiterea furtului, S.C.M. a încercat să fugă de la locul faptei, însă a fost reținut de cetățeni până la sosirea polițiștilor locali. După ce a fost imobilizat și condus la sediul DGPLA, S.C.M. și-a recunoscut fapta, indicând totodată că a aruncat bancnota sub o masă din piață. 
Prejudiciul creat lui V.V. a fost ulterior recuperat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din locul indicat de hoț și returnat păgubitului. În ceea ce îl privește pe S.C.M., acesta a fost predat, pe bază de proces-verbal, unui echipaj al Poliției Municipiului Arad, în vederea  continuării cercetărilor. De asemenea, colegilor de la poliția națională le-a fost prezentat și martorul care anunțase echipajul DGPLA. 
Spre deosebire de alte situații similare gestionate de polițiștii locali în ultimele luni, în acest caz există premisele ca SCM să răspundă penal pentru fapta sa și, drept urmare, să nu mai aibă ocazia mult timp de a săvârși infracțiuni ori contravenții în Arad. Păgubitul a decis să depună plângere.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite