Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un polițist a fost găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP, în apartamentul său din Vlaicu / UPDATE: Tamaș a lăsat un bilet: ”Eu sunt vinovat”

Polițistul Cristi Tamaș, de la postul din cartierul Aurel Vlaicu, a fost găsit împușcat în cap, iar din primele cercetări rezultă că s-a sinucis.

Un polițist a fost găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP, în apartamentul său din Vlaicu / UPDATE: Tamaș a lăsat un bilet: ”Eu sunt vinovat”
Comentează 3

Update 1 Tamaș a lăsat un bilet: ”Eu sunt vinovat”

În cazul morții polițistului se merge pe ipoteza sinuciderii, după ce a fost găsit un bilet pe o masă din locuință. Pe bilet, Tamaș a scris că el este vinovat pentru toate lucrurile rele care i s-au întâmplat, în timp ce vecinii au relatat că bărbatul era foarte închis în sine și avea datorii la întreținere. ”Nu a plătit întreținerea de trei ani și avea datorii de 14.000 de lei. Urma să fie executat silit pentru o parte din sumă. Nu știm dacă avea și alte probleme pentru că el nu vorbea cu nimeni, doar saluta politicos”, a declarat o locatară.

De asemenea, colegi ai polițistului au spus că acesta nu și-a predat, luni seară, arma din dotare, afirmând că o va face marți dimineață, când nu s-a prezentat însă la serviciu și nici nu a răspuns la telefoane.

Medicii legiști au ridicat corpul neînsuflețit al bărbatului pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Tamaș lucra la Judiciar și avea 42 de ani. Astăzi, nu s-a prezentat la serviciu și nici nu a răspuns la apelurile telefoncie ale colegilor. Astfel, aceștia au mers la el acasă, pentru că locuia chiar în blocul cu postul de poliție, la etajul opt.

Un coleg l-a găsit mort, în pat, împușcat în cap. Procurorii și polițiștii sosiți pentru a face cercetări au stabilit că a fost folosită arma din dotare, astfel că se crede că este vorba de o sinucidere. Omul legii și-ar fi băgat arma în gură și ar fi tras.

Polițistul nu avea soție și nici copii, iar locatarii din bloc și colegii de serviciu nu pot să spună ce l-ar fi determinat să-și ia viața.

Cercetările sunt abia la început, astfel că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad vor oferi mai multe informații după ce va fi finalizat și raportul medico-legal.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite