Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un paradis turistic în județul Arad, Maria-Rustic (Cuied)

Maria-Rustic-Resort este un complex turistic așezat într-un cadru natural de excepție, o oază de liniște și frumos, un loc superb de recreere sau petrecerea unui sfârșit de săptămână în liniște, cu aer curat, dar mai ales într-un cadru deosebit de frumos.

Un paradis turistic în județul Arad, Maria-Rustic (Cuied)
Comentează 4

Este un loc unicat aș spune, cel puțin în județul Arad, un loc care te fascinează de cum ajungi acolo. Este deopotrivă raiul pescarilor și a îndrăgostiților, dar în mod special a celor care doresc să-și petreacă cel puțin câteva zile departe de zgomotul și forfota infernală a orașului, beneficiind aici de cazare la standarde înalte și de servicii de calitate.

Complexul dispune de două piscine, plajă și șezlonguri, iar lacul este un adevărat paradis al pescarilor pe malul căruia este amplasat restaurantul cu terasa care dă un farmec aparte locului. Și ce poate fi mai frumos și romantic decât să petreceți o frumoasă seară sub clar de lună pe terasa restaurantului alături de cei dragi, în liniște și armonie cu natura?

Cu siguranță o să vă îndrăgostiți de acest loc frumos și liniștit. Este simplu de ajuns prin satul Cuied, pe lângă Căminul Cultural, apoi pe un drum pietruit vreo doi kilometri până la complexul turistic Maria-Rustic-Resort, care merită vizitat.

Galerie foto (137)