Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou FOCAR de coronavirus în Sebeș. 27 de angajați ai unei fabrici de înghețată confirmați, primăria a spălat străzile cu dezinfectant

Un nou focar de infecție la Sebeș, în județul Alba. Este vorba de 27 de angajați ai unei fabrici de înghețată, care au fost confirmați, duminică, a anunțat direcția locală de sănătate publică. Situația este complicată de faptul că cei contaminați locuiesc în mai multe localități din județ. Primăria Sebeș a anunțat că duminică dimineața a splălat cu soluții dezinfectante pe străzile și în zonele intens circulate din oraș, dar și în spațiile comune din cartierele de blocuri. 

Un nou FOCAR de coronavirus în Sebeș. 27 de angajați ai unei fabrici de înghețată confirmați, primăria a spălat străzile cu dezinfectant
Comentează 0

Potrivit DSP Alba, din cele 30 de cazuri raportate duminică, 27 sunt angajați ai firmei respective. anunță alba24.ro. Potrivit G4Media, este vorba de o firmă care produce înghețată și legume, iar cauza transmiterii virusului ar fi nerespectarea condițiilor de prevenție la locul de muncă. 

Primele măsuri luate de DSP au constat în transportul celor pozitivi la spitalele de specialitate, izolarea contacților direcți și suspendarea temporară a activității operatorului economic până la finalizarea anchetelor și pana la efectuarea operațiunilor de igienizare generală și dezinfecție în unitate.

Sâmbătă, un alt focar de infecție a fost descoperit chiar la Spitalul Municipal din Sebeș. DSP a dat amenzi de peste 50.000 lei și a închis temporar o secție. Duminică, la Sebeș erau 131 de persoane în izolare.

sursă foto: alba24.ro

Detalii pe Realitatea de Alba.​

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite