Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou focar de coronavirus, în România - Zeci de muncitori au covid19

Mai multi muncitori pakistanezi au fost depistati cu coronavirus.

Un nou focar de coronavirus, în România - Zeci de muncitori au covid19
Comentează 0

Asta după ce la începutul lunii, alți 8 muncitori au fost depistați că s-au infectat. Cu toții au fost internați ieri în spital. În timp ce restul muncitorilor se află în izolare. Toți lucrau o firmă de construcţii, pe șantier. În total, în județul Brăila au fost confirmate 88 de cazuri de infectare cu COVID-19. DSP a deschis o anchetă epidemiologică. 

Un număr de 31 de muncitori pakistanezi din campusul de la Vădeni au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, au informat, sâmbătă seara, reprezentanţii Prefecturii Brăila.

"Rezultatele testelor efectuate ieri, 12 iunie, de la muncitorii pakistanezi din campusul de la Vădeni, au sosit astăzi (sâmbătă n.r.) şi se prezintă astfel: 31 teste pozitive, un rezultat neconcludent (va fi reanalizată proba) şi 67 negative. Pacienţii infectaţi sunt internaţi în spital", a anunţat Prefectura Brăila.

La începutul lunii iunie, alţi opt muncitori pakistanezi au fost confirmaţi cu COVID-19, după ce nu ar fi respectat regulile interne şi ar fi mers, în timpul liber, în judeţul vecin Galaţi.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, încă trei pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi, în total fiind 31 de persoane vindecate în judeţ.

În total, la nivelul judeţului Brăila au fost confirmate 88 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite