Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UN NOU ATENTAT, dejucat în ultimele CLIPE! Care e ORAŞUL care trebuia ARUNCAT în flăcări de terorişti

Autoritățile turce au dejucat un atentat jihadist "major" la Istanbul ce urma să fie comis vineri, în ziua atacurilor mortale care au făcut cel puțin 132 de morți la Paris, a declarat duminică pentru AFP un responsabil guvernamental turc.

UN NOU ATENTAT, dejucat în ultimele CLIPE! Care e ORAŞUL care trebuia ARUNCAT în flăcări de terorişti
Comentează 0

"Noi credem că ei pregăteau un atac la Istanbul în aceeași zi cu cele de la Paris... Primele rezultate ale investigațiilor noastre sugerează că am dejucat un atac major", a adăugat acest responsabil, sub acoperirea anonimatului.

Poliția turcă a arestat vineri la Istanbul cinci persoane, inclusiv un cetățean britanic identificat ca Aine Lesley Davis. 

Citeşte şi: Franţa, atac masiv asupra Statului Islamic. Zeci de bombe au fost lansate

Acest bărbat este prezentat de autoritățile turce ca un partener în rândurile grupării Statul Islamic (SI) al faimosului "Jihadi John", călăul britanic pe care armata americană probabil l-a ucis într-o lovitură de drone joi în Siria, amintește France Presse.

"Acești cinci suspecți au intrat din Siria în Turcia în această săptămână pentru un atac în Turcia", a explicat duminică responsabilul turc.

Trei grupuri de jihadiști au comis vineri seară la Paris o serie de atacuri revendicate de SI, mai ales într-o sală de concerte și la Stade de France, care au ucis cel puțin 132 de persoane. Șapte membri ai acestor comandouri au murit.

sursa: obiectiv.info

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite