Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un McLaren cu numerele altui autoturism, oprit în trafic. Șoferul era sub influența drogurilor (FOTO) / UPDATE: Un polițist din Arad era în mașină, ca pasager

Azi-noapte, un șofer aflat sub influența cocainei, conducea un McLaren cu numerele altui autoturism, pe șoselele din Arad. 

Un McLaren cu numerele altui autoturism, oprit în trafic. Șoferul era sub influența drogurilor (FOTO) / UPDATE: Un polițist din Arad era în mașină, ca pasager
Comentează 2

Update 1 Un polițist din Arad era în mașină, ca pasager

 

Având în vedere prezența în calitate de pasager a unui polițist, alături de șoferul austriac, depistat de polițiștii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals și posibil sub influența substanțelor psihoactive, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.


În data de 2 martie, în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor.

Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals.

Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite