Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un investitor cu sediul la Bruxelles a cumpărat zeci de hectare de teren în Arad; va face o nouă zonă industrială

Aradul va avea o nouă zonă industrială. Asta, în condițiile în care a avut loc una dintre cele mai maru tranzacții imobiliare realizate în ultimii ani în țară.  Conform europarlamentarului Gheorghe Falcă, un investitor din Bruxelles a cumpărat zeci de hectare de teren și intenționează să construiască hale pe o suprafață de 240.000 de metri pătrați.

Un investitor cu sediul la Bruxelles a cumpărat zeci de hectare de teren în Arad; va face o nouă zonă industrială
Comentează 0

Gheorghe Falcă scrie pe Facebook că este vorba despre o mare victorie economică pentru Arad. „Se confirmă că și în perioada de criză, Aradul este un oraș atrăgător pentru investitori.

Vă anunț că în aceste zile s-a realizat una dintre cele mai mari tranzacții imobiliare din ultimii ani din întreaga țară. Aici, la Arad, vorbim de vânzarea a zeci de hectare care se vor transforma într-o zona industrială cu hale pe o suprafață de peste 240.000 mp.

Ce înseamnă asta pentru arădeni? Locuri de muncă și o creștere a nivelului de trai!

Autostrada, calea ferată de medie viteză și modul serios prin care s-a dezvoltat Aradul au fost puncte importante în decizia investitorului de a veni în Arad.

Și ca să nu se spună că am stat degeaba în Parlamentul European vă anunț că investitorul are sediul central în Bruxelles. Am muncit și voi munci pentru dezvoltarea Aradului”, susține Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite