Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un gest nobil din partea unei fete pentru tatăl ei

Pe domnul RUJA TEODOR de la Păiușeni îl cunoaște multă lume, a umblat mult, a fost șofer, acum la pensie. Este un om liniștit, de caracter, blând și respectabil, și la cei 74 de ani se bucură de sănătate și de familie, de cele două fete (una aici și una în Germania dar care a contribuit la sărbătorirea tatălui ei și i-a fost alături și sufletește) și de nepoți, însă și de faptul că tanti Florița i-a fost totdeauna aproape o viață de om. 

Un gest nobil din partea unei fete pentru tatăl ei
Comentează 2

Nici prin gând nu i-a putut trece că fiicele lor, i-au pregătit de ziua dânsului o surpriză și încă una mare, duminică, după masă. Geta, s-a gândit împreună cu soțul ei să îl sărbătorească pe tati la HANUL BÎRSA, împreună cu prietenii lui, însă ,,fără ca tati să știe ceva’’, dorind să îi facă o surpriză. 

În urmă cu două săptămâni a început să organizeze totul, locație, meniu, muzica și tot ce ține de o petrecere. ,,Bineînțeles nu știa nici mami nimic că nu se putea răbda să nu îi spună lui tati ‘’povestețte Geta. A dorit să îi invite  prietenii, și așa am fost contactat și eu, Geta știind că siunt prieten cu tatăl ei. A rămas doar o problemă care a rezolvat-o prin ajutorul d-lui primar IONEL PAȘCA de la CHISINDIA cu care Geta a ,,complotat ’’, în sensul bun al cuvântului. D-l PAȘCA îl sună pe nea’ TOGEARCĂ că așa îl știe toată lumea, și îi spune că trebuie să meargă la o ședință la ARAD însă are nevoie de două persoane din Păiușeni pentru că din Chisindia sunt mai mulți, și el s-a gândit la ei. O vecină sare ca arsă că vrea să meargă și ea, punându-l fără să știe pe d-l Pașca în încurcătură, însă o refuză politicos că mai vine cineva și nu e loc în mașină. Așa că primarul i-a luat de acasă și au plecat la ,,ședință’’ la ARAD. 

Când au ajuns la Bîrsa le propune să bea toți o cafea la HANUL BÎRSA și se opresc. Surpriza mare a fost când au intrat înăuntru și i-a întâmpinat Geta împreună cu soțul, nepoții și o parte din invitați care erau în sală, pe fundalul unei melodii frumoase ,,TATĂL MEU DE ZIUA TA DAU ÎN DAR INIMA MEA’’. Desigur nea TOGEARCĂ ți tanti Florița au rămas fără grai, nu le-a venit să creadă că totul a fost pregătit pentru ziua lui, invitați, muzica, locație. Au curs lacrimi, absolut toți au plâns de  fericire, de emoții și s-au bucurat cu toții, însă tot nu putea să creada că e adevărat, că i se întâmplă lui, povestește Geta. 

Iată că sunt copii care știu să facă surprize frumoase părinților, să se bucure de ceea ce le-a dat Dumnezeu și să fie fericiți împreună. Toată lumea s-a simțit bine s-a dansat, iar spre sfârsit a venit tortul, un tort mare pe care l-a făcut Geta special pentru tatăl ei (Geta este specialistă în torturi și prăjituri) în care a pus mult suflet, ca pentru tatăl ei drag. 

Am plecat târziu în noapte de la HANUL BÎRSA și pe drum mă gândeam la faptul că mai sunt oameni buni pe lume care știu și pot să se bucure unii de alții, să își faca surprize frumoase și să fie aproape unii de alții. E lucru mare ! LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE ȘI NUMAI BUCURII ÎN VIAȚĂ!

Galerie foto (68)

Articole asemanatoare