Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un fost utist acuzat de patron că merge BĂUT la meciuri (VIDEO)

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, și-a criticat jucătorii după eșecul de pe teren propriu în fața Rapidului, primul din acest sezon pentru FC Botoșani. În colimator a intrat şi un fost jucător al UTA-ei, care este acuzat, nici mai mult, nici mai puţin decât că ar fi mers băut la meci, scrie digisport.ro.

Un fost utist acuzat de patron că merge BĂUT la meciuri (VIDEO)
Comentează 0

„Rapidul a avut noroc astăzi. Nu înțeleg de ce s-a culcat Braun. E complet cu capul, acolo e golul lui. Nu înțeleg, nici măcar nu l-a atins. Eu cred că a făcut cea mai mare prostie, nici la al doilea gol n-a dublat. Braun, care a făcut niște lucruri ofensive extraordinare, este un corigent spre repetent în apărare. Ambele goluri vin pe greșeli în apărare. 

Cel puțin primul gol este o greșeală impardonabilă la un fundaș. Golul este o întâmplare, ca la Steaua. A îmbrătrânit și Țigănașu, nu s-a mai dus să-l blocheze (n.r. - pe Rareș Ilie).

Cred că Mihai Roman, dacă reușea să dea golul ăla, era mai frumos meciul. Chindriș e altă enigmă. Nu știu ce să spun, a spus că pleacă, noi am luat acolo un fundaș. Eu nu-l pot fugări, pentru că îl prețuiesc.

Nu știu dacă acel camerunez va fi mai bun ca el, atunci nu va mai juca având condiția de U21. Dacă și Șeroni mai vine de două ori băut la meci, o să joace el, n-avem ce face”, a spus Iftime, la Fotbal Club.

Alin Şeroni a jucat în 2019 la UTA, unde a bifat 21 de partide şi a dat două goluri. De când s-a transferat la FC Botoşani are 32 de meciuri jucate, fără a fi înscris însă niciodată.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

sursa foto: looksport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite