Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un fost ministru al Justiției dezvăluie ce plan avea autorul controversatei OUG 13 în 2015

Fostul ministru al Justiţiei,  Raluca Prună, a evocat la RFI un episod din decembrie 2015, când era la începutul mandatului său. Prună susține că deputatul Florin Iordache a vrut să discute cu ea pentru a promova un act de clemenţă, de graţiere şi de amnistie, însă ea a respins această idee, 

Un fost ministru al Justiției dezvăluie ce plan avea autorul controversatei OUG 13 în 2015
Comentează 0

,,O să aduc aminte de ceva ce am trăit eu în mandatul meu, cred că eram în prima săptămână de mandat, în decembrie 2015, şi Avocatul Poporului şi-a prezentat la Palatul Parlamentului raportul anual şi acolo deja, în acel raport, se pleda pentru un act din acesta de clemenţă, de graţiere şi de amnistie. La masă era domnul Iordache, care era la acel moment deputat şi care asta şi spunea, o să încercăm să vorbim cu doamna ministru, să promovăm un asemenea act. Bun, eu am respins de atunci din start ideea că un asemenea act s-ar putea da în mandatul meu. Aceasta este o temă recurentă pentru guvernarea ALDE-PSD. Au încercat cu OUG 13 anul trecut, n-au reuşit şi de atunci au devenit un pic mai subtili", a afirmat Prună.

 "Aceasta este o temă recurentă pentru guvernarea ALDE-PSD. Au încercat cu OUG 13 anul trecut, n-au reuşit şi de atunci au devenit un pic mai subtili", a concluzionat fostul ministru.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide