Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un finalist de la Vocea României a ajuns în stradă. Nu a mâncat de câteva zile

Un finalist de la Vocea României a ajuns în stradă. Nu a mâncat de câteva zile
Comentează 0

Unul dintre finaliştii de la show-ul de televiziune "Vocea României", de la Pro TV, trece prin cea mai neagră perioadă din viaţă sa. Cristi Nistor, din echipa Loredanei, a ajuns în stradă.


Cristi Nistor a făcut senzaţie la "Vocea României", unde a făcut parte din echipa Loredanei. Tânărul artist a ajuns chiar să fie finalist la concursul respectiv. Cu toate acestea, cântăreţul trece prin momente foarte grele. A ajuns în stradă şi nu a mai mâncat de câteva zile, trăind din milă celor binevoitori, potrivit Cancan.

"Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viaţa, nu mai pot să stau unde stau şi nici nu am unde să mă duc. Va voi mărturisi nişte lucruri care poate va vor şoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din milă unor oameni şi nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii. Am avut 3 sau 4 cântări în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3.000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de 2 ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile şi bineînţeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să va mai ofer filmări noi de la studio. Va mulţumesc celor care au răspuns pozitiv invitaţiei mele, însă dată fiind situaţia, mă văd nevoit să sistez o perioada întâlnirea dintre noi, cu speranţa că nu va fi pentru totdeauna. Voi continuă să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înţeles!", a spus Cristi Nistor pe fanii săi de pe Facebook.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide