Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un elev a luat în glumă telefonul profesoarei, dar când s-a uitat în pozele de pe el a rămas blocat! Totul a ajuns la director

Leigh Anne Arthur, o profesoara din Statele Unite, a avut parte de o experienta neplacuta, din cauza careia are de suferit si acum. 
 

Un elev a luat în glumă telefonul profesoarei, dar când s-a uitat în pozele de pe el a rămas blocat! Totul a ajuns la director
Comentează 2

În timpul unei ore ea a iesit un pic in afara salii de clasa, insa din neatentie a uitat sa isi ia telefonul cu ea.

Dorind sa faca o gluma, unul dintre elevi i-a luat terminalul mobil, gandindu-se initial sa il ascunda. Doar ca, in momentul in care s-a uitat pe fotografiile din telefon, baiatul a avut un mic soc.

Profesoara avea acolo o gramada de poze semi nud, in care aparea in pozitii indecente. Rapid, tanarul le-a distribuit tuturor colegilor lui, iar in cele din urma imaginile au ajuns si la conducerea scolii.

Dupa ce a fost chemata sa dea explicatii, Leigh Anne Arthur a fost concediata de directorul institutiei. Femeia se apara si spune ca acele poze erau facute doar pentru sotul ei si ca nu au fost distribuite in niciun alt loc pana atunci.

La final ea a fost concediata.

sursa: kanald.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite