Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un deținut a fost găsit SPÂNZURAT în baia unei celule din Penitenciarul Arad

Un dețiut în vârstă de 48 de ani din Penitenciarul Arad, condamnat pentru furturi, a fost găsit, marți, spânzurat în baia celulei, de către colegi, care au alertat gardienii.

Un deținut a fost găsit SPÂNZURAT în baia unei celule din Penitenciarul Arad
Comentează 0

Deținuții dintr-o celulă a Penitenciarului Arad au alertat gardienii, după ce l-au găsit spânzurat, în baie, pe un coleg de detenție. Bărbatul intrase la baie, iar colegii au mers să verifice ce s-a întâmplat cu el după ce constataseră că a trecut prea mult timp de când nu a ieșit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold, personalul medical a intervenit imediat.

”S-au început imediat procedurile de resuscitare, timp în care a fost chemat şi un echipaj SMURD. Cei de la SMURD au preluat resuscitarea, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Magold.

Deținutul avea 48 de ani, era din județul Brașov și avea de executat un an și patru luni de închisoare pentru furturi. Conform unor surse judiciare, acesta mai era judecat și pentru alte furturi, riscând ca pedepsa să-i fie mărită.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au început o anchetă în acest caz, iar conducerea penitenciarului a dispus, de asemenea, efectuarea unei anchete interne.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite