Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un cartof GIGANTIC, descoperit în grădina unui cuplu din Noua Zeelandă. Proprietarii i-au pus "gând rău": În ce vor să-l transforme

Un cartof gigantic care ar putea fi chiar cel mai mare din lume a fost descoperit de un cuplu din Noua Zeelandă,  în propria grădină. Oamenii nu își explică cum de a crescut cartoful chiar în grădina lor, de vreme ce spun că nu au plantat această legumă recent în grădină. După ce va intra în Cartea Recordurilor, așa cum este de așteptat, proprietarii uriașei legume au de gând să îl transforme într-o băutură alcoolică. 

Un cartof GIGANTIC, descoperit în grădina unui cuplu din Noua Zeelandă. Proprietarii i-au pus
Comentează 0

Cei doi soți, care locuiesc în regiunea Waikato, de pe Insula de Nord, pliveau grădina când  a descoperit cartoful de 7,9 kilograme, potrivit relatărilor din presa locală.

Interesant este faptul că aceștia susțin că nu plantaseră cartofi în grădină recent şi nu ştiu cu exactitate de cât timp creştea leguma, botezată ''Doug'', în grădina lor.

Recordul mondial actual pentru cel mai mare cartof este deţinut de un exemplar de aproximativ 5 kg (4,9 kg, mai exact), din Marea Britanie. 

În prezent, cei doi soți aşteaptă ca Guinness Book să confirme că "Doug" este noul deţinător al recordului, și asta deoarece, odată ce "povestea" va fi încheiată, aceștia intenționează să prepare votcă din cartoful uriaş.

''O să-i facem un parastas şi vom închina cu toţii în cinstea lui Doug cu votca pe care am de gând să o prepar din el. Cred că singurul lucru bun pe care poţi să-l faci din el este să-l pui la fermentat şi nu să-l mănânci'', a afirmat acesta. 

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite