Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Un candidat a mers de la nunta sa, cu mireasa și alai, direct la secția de votare

Un candidat din Arad, care își dorește să devină consilier local, a mers la secția de votare direct de la nunta sa, împreună cu mireasa și o parte dintre nuntași, mirele afirmând că și-a dorit să își exercite dreptul constituțional înainte să meargă acasă.

VIDEO | Un candidat a mers de la nunta sa, cu mireasa și alai, direct la secția de votare
Comentează 1

Candidatul pentru Consiliul Local Arad Adrian Manta, aflat pe poziția patru a listei Alianței pentru Arad, s-a căsătorit cu Aurora sâmbătă, iar petrecerea a ținut până duminică în zori, astfel că mirii au decis să meargă direct la secția de votare înainte să ajungă acasă pentru a se odihni.

Adrian și Aurora Manta au fost însoțiti de către o parte dintre nuntași și au votat la Secția nr. 82, din cartierul Alfa. Cei doi au rămas îmbrăcați de la nuntă, respectiv soția purta rochia de mireasă.

”Astăzi am ocazia să marchez un dublu eveniment în viața mea. Alături de soție  am pășit pe un nou drum, iar votul meu a fost unul pentru normalitate, pentru un Arad așa cum ni-l dorim cu toții”, a declarat mirele, în vârstă de 28 de ani, la ieșirea de la urne.

Tinerii căsătoriți spun că și-au programat nunta în urmă cu un an, iar atunci nu știau când vor fi alegerile locale.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide