Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta da „dragoste”: pentru că mireasa a murit în ziua nunții, mirele s-a căsătorit în aceeași zi cu sora femeii

Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei sale, după ce aceasta s-a prăbușit și a murit în fața altarului. Ceremonia a avut loc în ziua în care era programată prima nuntă, iar după încheierea ei prima mireasă a fost incinerată, scrie digi24.ro.

Asta da „dragoste”: pentru că mireasa a murit în ziua nunții, mirele s-a căsătorit în aceeași zi cu sora femeii
Comentează 0

Potrivit Times of India, citat de Newsweek, incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când Mangesh Kumar, din Uttar Pradesh, India, urma să se căsătorească cu Surbhi. Însă tânăra Surbhi s-a plâns că nu se simte bine și s-a prăbușit chiar în timpul ritualului de nuntă. Familia a dus-o rapid la spital, dar, din păcate, a fost declarată moartă. Cauza decesului a fost infarctul.

Familia a adus trupul miresei decedate înapoi acasă și a început pregătirile pentru incinerare, conform tradiției locale. Dar moartea miresei nu a stricat și planurile de nuntă... Dacă pregătirile tot erau făcute, mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate. Șocant, părinții au fost de acord, iar ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețiti al lui Surbhi zăcea într-o altă cameră.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite