Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Corneliu Vadim Tudor

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.
 

A murit Corneliu Vadim Tudor
Comentează 1

Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor suferea de edem pulmonar acut. La scurt timp de la internare, C.V. Tudor ar fi făcut infarct.

Luni, în jurul orei 16.00, apropiaţi ai lui Corneliu Vadim Tudor au declarat că liderul PRM se zbătea între viaţă şi moarte.

Preşedintele PRM suferea de câţiva ani de diabet şi avea probleme cu inima.

Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV că politicianul a făcut infarct şi că supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

"Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. (...) Cred că s-au adunat mai multe supărări", a precizat Marius Marinescu.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite