Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat cu COVID a fugit din spital și a murit în drum spre casă - El a fost găsit într-un șanț

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Miclești, Vaslui, a decedat într-un șanț de pe raza localității Solești după ce a fugit din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Gheorghe Chilug fusese confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, iar în data de 21 octombrie a fost internat în unitatea sanitară.

Un bărbat cu COVID a fugit din spital și a murit în drum spre casă - El a fost găsit într-un șanț
Comentează 0

Un bărbat infectat cu coronavirus a evadat din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. De meserie cioban, Gheorghe Chilug fusese confirmat pozitiv cu COVID-19 la mijlocul săptămânii trecute.

„Pacientul s-a prezentat în UPU în data de 21 octombrie și a rămas acolo pentru că nu mai aveam locuri nicăieri. El fusese internat pe secție, dar cu loc în Unitatea de Primiri Urgențe. Era Covid pozitiv. I s-a dat tratament în UPU. Pe data de 23 octombrie i s-a pus perfuzie în jurul orei 09:00, la ora 10:00, când au intrat asistentele, era acolo, la ora 11:00, când trebuia să i se administreze în continuare tratamentul, pacientul nu mai era. În acel moment s-a contactat poliția și s-a comunicat faptul că pacientul a dispărut din UPU”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, potrivit presei locale.

Bărbatul a mers pe jos aproximativ 17 kilometri, iar când a ajuns în localitatea Solești, i s-ar fi făcut rău, a căzut într-un șanț și a murit.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite