Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Nepal. Aparatul, găsit calcinat în întregime. Nu sunt supravieţuitori

Un avion de linie care efectua o cursă internă în Nepal a dispărut într-o regiune montană din ţară, miercuri dimineaţă, cu 21 de pasageri la bord, informează publicaţia Le Figaro.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Nepal. Aparatul, găsit calcinat în întregime. Nu sunt supravieţuitori
Comentează 0

Compania aeriană căreia îi aparţinea avionul a revizuit numărul persoanelor aflate în avion la 23. Anterior au existat informaţii despre 21 de persoane - pasageri şi membri ai echipajului.

Resturile avionului au fost găsite în întregime calcinate, la Solighopte, în districtul Myagdi. Nu există niciun supravieţuitor

Turnul de control a pierdut legătura cu aeronava la scurt timp de la decolare. Autorităţile au mobilizat trei elicoptere pentru misiunea de salvare. 

O sursă din minister a declarat că au fost găsite resturile avionului dispărut în Nepal, miercuri, în timpul unei zbor intern şi la bordul căruia se aflau 21 de persoane - pasageri şi membri ai echipajului, între care şi un chinez şi un kuweitian.

Avionul care aparţine companiei Tara Air efectua o cursă internă în Nepal pe ruta Pokhara-Jomson, în zona centrală a ţării, pe direcţia sud-nord.

"Am pierdut contactul cu un avion care a decolat din Pokhara, cu destinaţia Jomson în această dimineaţă (miercuri)", a declarat Bhim Raj Rai, purtător de cuvânt al companiei Tara Air.

La bordul avionului, se aflau 18 pasageri şi trei membri ai echipajului. Cel puţin doi dintre aceştia erau cetăţeni străini - un chinez şi un kuweitian - a informat şeful Poliţiei districtului Mustang, Harihar Nath Yogi.

Avionul care plecase din Pokhara - al doilea oraş ca mărime din Nepal şi urma să aterizeze pe Aeroportul Jomsom, din Districtul Mustang.

Autorităţile din Nepal au declanşat operaţiunile de căutare şi salvare a eventualelor victime.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite