Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un avion cu cel puţin 100 de persoane la bord s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare

Un avion de pasageri, cu cel puţin 100 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi seară la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Guadalupe Victoria din statul mexican Durango, au anunţat autorităţile potrivit postului NBC News şi cotidianului The Independent.

Un avion cu cel puţin 100 de persoane la bord s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare
Comentează 0

Compania aeriană Aeroméxico a anunţat că are informaţii privind un accident aerian în care a fost implicată o aeronavă a companiei.

Guvernatorul statului Durango, Jose Rosas Aispuro, a comunicat că echipele de salvare au intervenit la locul accidentului, însă momentan nu se cunoaşte numărul exact al victimelor.

Potrivit cotidianului The Independent, la bordul aeronavei erau cel puţin 80 de persoane.

Imagini difuzate de televiziunile locale arată o coloană de fum care se ridică dintr-o zonă aflată în apropierea aeroportului. Un reporter al cotidianului Milenio a declarat că unii pasageri au supravieţuit şi au mers până la o autostradă pentru a căuta ajutor.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Guadalupe Victoria Durango a declarat că până în acest moment nu există informaţii că s-ar fi înregistrat decese în urma accidentului.

Aeroportul a fost închis după prăbuşirea aeronavei, conform mediafax.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite