Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un alt poliţist ucis în misiune. Accident înfiorător lângă Vama Veche

Accident dramatic, azi-noapte, la 2 Mai, în apropiere de Vama Veche. Un polițist aflat în misiune a murit și un jandarm a fost rănit grav după ce mașina cu care patrulau a fost izbită frontal de un alt autoturism.

Un alt poliţist ucis în misiune. Accident înfiorător lângă Vama Veche
Comentează 0

Șoferul care a provocat accidentul este și el rănit. Până la sosirea medicilor de la serviciul de Ambulanță, răniții au primit ajutor de la doi turiști, care erau medici și treceau întâmplător prin zonă.

Accidentul a avut loc cu câteva minute înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Maşina poliţiei s-a făcut praf, urmare a coliziunii cu celălalt autoturism.

Poliţistul decedat în urma accidentului avea 53 de ani şi fusese detaşat la Constanţa din Vaslui. Agentul șef principal de poliție Hrisu Ioan Colinel era căsătorit și avea trei copii.

A fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Din primele date se pare că şoferul din autoturismul MAI a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar şi a fost lovit în lateral spate de un alt autoturism.

Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, în vârstă de 53 de ani, detașat pe litoral din cadrul IPJ Vaslui şi un jandarm din cadrul GMJ Constanța.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite