Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uluitor! Cine a câştigat custodia moştenitoarei HexiPharma! Fiica lui Dan Condrea n-a rămas nici cu mama naturală, nici cu cea vitregă!

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis ca fata lui Dan Condrea, cel care a fost patronul Hexy Pharma şi care a murit într-un accident rutier, să fie luată de lângă mamă şi să fie plasată într-un centru pentru protecţia copilului. De asemenea, bunurile fetiţei vor fi administrate de stat. Dan Condrea a lăsat în urmă o avere de peste 10 milioane de euro, iar o parte din aceşti bani vor ajunge la fetiţă.

Uluitor! Cine a câştigat custodia moştenitoarei HexiPharma! Fiica lui Dan Condrea n-a rămas nici cu mama naturală, nici cu cea vitregă!
Comentează 0

Anul trecut, cei de la Protecţia Copilului au demarat o anchetă în cazul fetiţei lui Dan Condrea, care era crescută de mama ei, prima soţie a afaceristului.  Timp de o lună de zile, inspectorii au audiat persoane din jurul copilei şi au verificat condiţiile în care trăieşte şi învaţă. În urma anchetei, s-a stabilit că fetiţa nu ar trebui să rămână alături de mama ei, pentru că nu ar avea un mediu propice, iar cazul a ajuns la Tribunalul Bucureşti. Zilele trecute, judecătorii au pronunţat decizia în acest caz.

Dan Condrea a murit anul trecut într-un accident rutier

Dan Condrea a murit anul trecut într-un accident rutier

Dispune instituirea, pe calea ordonanţei preşedinţiale, a măsurii plasamentului în regim de urgenţă al copilului ..., la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti şi stabileşte domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Constată suspendat de drept exerciţiul drepturilor părinteşti ale pârâtei Georgescu Marilena-Laura pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Drepturile şi obligaţiile părinteşti cu privire la persoana copilului vor fi exercitate, respectiv îndeplinite, de către Şeful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de către Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucureşti, pe durata plasamentului în regim de urgenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare”, se arată în decizia instanţei.

Sursa cancan.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite