Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Toată lumea le spunea SĂ NU ADOPTE această fetiță. „Credeți-mă, nu vreți acest copil!”. Ce s-a întâmplat când au luat copila acasă

Deși au propriii copii, Diane și Bernie, un cuplu de americani, au vrut să ajute și să crească și o fetiță care nu a avut norocul să se nască într-o familie normală. Așa că au hotărât să o adopte pe Danielle, un copil cu un trecut răvășitor.

Toată lumea le spunea SĂ NU ADOPTE această fetiță. „Credeți-mă, nu vreți acest copil!”. Ce s-a întâmplat când au luat copila acasă
Comentează 0

Deși toată lumea le spunea să nu facă acest pas, sau să încerce să adopte alt copil, cei doi au finalizat procedurile de adopție. „Pur și simplu m-am simțit atrasă sufletește de ea, avea ceva deosebit” povestește Diane.

””Crede-mă, nu vreți acest copi!”. Așa ne spunea toată lumea. Ni s-a spus că ceva e în neregulă cu ea, că are probleme psihice”, a povestit, la rândul lui, Bernie.

Danielle, fetița pe care au adoptat-o, avea 7 ani când a fost descoperită de autorități. Din păcate, fetița a fost protagonista unuia dintre cele mai șocante cazuri de abuz din SUA. În momentul în care a fost descoperită, fetița nu putea să mănânce sau să vorbească.  Fusese ținută ani la rând într-o camera întunecată. Nu îi era permis să interacționeze cu alți oameni.

Datorită dragostei de care a avut parte în noua familie, Danielle a făcut progrese majore. Acum poate comunica folosind obiecte sau fotografii.

„Cel mai frumos lucru privind adopția este că îi acorzi unui copil o a doua șansă în viață”, a mai spus Diane.

sursa: antena3.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite