Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele zile de înscrieri pentru preselecția Miss Arad

Ultimele zile de înscrieri pentru preselecția Miss Arad
Comentează 0

Tinerele care doresc să participe la concursul județean de frumusețe Miss Arad pot să se înscrie doar până la data de 08 august pe site-ul missarad.ro. Fetele trebuie să completeze formularul de înscriere urmând ca organizatorii să le contacteze pentru a le comunica dacă s-au calificat ca semifinaliste pentru preselecția care va avea loc în data de 10 august la Domeniul Lupaș.

 În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m.

În anul 2021 vor putea să participe și finalistele din edițiile anterioare, acest criteriu fiind o excepție. În general, candidatura la Miss Arad este unică.

Toate concurentele vor fi anunțate telefonic de rezultatul jurizării, de către organizatori, în perioada 08.08.2021-09.08.2021.

Finala concursului care se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Lacul Castelului Kintzig- Domeniul Lupaș, va fi un eveniment monden, cu momente artistice și prezentări de modă.

Juriul, atât pentru preselecție, cât și pentru finală va fi format din personalități din județul Arad, colaboratori și sponsori ai concursului.

La fiecare ediție, concursul județean de frumusețe Miss Arad adoptă câte o tematică, în încercarea de a defini însușirea estetică și morală a „frumuseții”, ca termen generic. În anul 2021, care marchează a XVI-a ediție, proiectul se dezvoltă în jurul valorilor care promovează autocunoșterea, dezvoltarea personală și are ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide