Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele zile de înscrieri la TRIATLONUL ARADULUI – ediția a IV-a

Ultimele zile de înscrieri la TRIATLONUL ARADULUI – ediția a IV-a
Comentează 0

Până în 4 decembrie 2017 se mai pot face înscrieri la Triatlonul Aradului, ediția 2017, un eveniment dedicat sportivilor amatori care pot participa la următoarele curse:
•    Triatlonul Multisport - HELP4CARE – 10 km ciclism, 5 km alergare și 400 m înot;
•    Triatlonul Alfa, pentru copii - 2 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot;
•    Cros 2 km FitAcademy – 2 km alergare.

Scopul evenimentului este de promovare a unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea practicării sportului de către amatori. 

La Triatlonul Multisport - HELP4CARE participanții pot opta pentru parcurgerea traseelor de triatlon la modul individual sau în echipă de două ori trei persoane. Triatlonul Alfa este o cursă introdusă în vederea popularizării triatlonului în rândul copiilor.

Cursele se vor desfășura în 9 decembrie 2017 între orele 10:00 și 14:30 pe următoarele trasee:
•    Proba de ciclism este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km, câte 5 ture, în total 10 km la Triatlonul Multisport și o tură la Triatlonul Alfa.;  
•    Proba de  alergare se află, pentru Triatlonul Multisport, pe traseul: Parcul Europa - Faleza Mureș – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetății – Podul Decebal – Faleza Mureș -  Palatul Cultural – Faleza Mureș - Parcul Europa - Bazinul ”Delfinul”. Proba de alergare pentru Triatlonul Alfa este pe circuitul amenajat în Parcul Europa;
•    Proba de înot se va desfășura în bazinul olimpic ”Delfinul” din Arad; 

Timpii limită de parcurgere a curselor fac acest eveniment foarte accesibil chiar și pentru cei cu un antrenament de bază: Triatlonul Multisport - HELP4CARE - 2 ore, la Triatlonul Alfa, o oră iar la Cros 2 km  FitAcademy, 20 minute, o mică plimbare cu număr, prin parc.
Până în acest moment s-au înscris 123 de persoane la cursele individuale și 25 de ștafete la Triatlonul Multisport - HELP4CARE. 
Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul evenimentului,  http://experientamultisport.ro/eveniment/triatlonul-aradului-2017/27. Aici se pot vedea și hărți ori imagini sugestive cu privire la parcurgerea diverselor secțiuni din concurs. O scurtă retrospectivă video din 2016 este disponibilă aici: https://www.youtube.com/watch?v=_RJ7qbrcHZM 


Condiţiile de participare din punct de vedere al vârstei sunt:
•    La Triatlonul Multisport se pot înscrie persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 9 decembrie 2017;
•    La Triatlonul Alfa se așteaptă copii cu vârsta minimă de 9 ani împliniţi până la data de 9 decembrie 2017 dar mai puțin de 14 ani la data concursului;
•    Pentru Crosul 2 km FitAcademy nu există limită de vârstă. Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această probă şi primeşte număr de participare.

TRIATLONUL ARADULUI este un eveniment inițiat de către Sorin-Victor Roman, fiind organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport, Primăria Municipiului Arad, și Centrul Municipal de Cultura Arad. Sprijină evenimentul Asociaţia Millennium Center și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad în calitate de parteneri iar FITACADEMY, HELP4CARE, BEST CONSULTING, BOOST, KANDIA , ISOSTAR, BNB și YAZAKI sunt sponsorii acțiunii.
Din partea Clubului Sportiv Experienţa Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 50 de membri şi voluntari, cu Alexandra Biriș responsabilă de eveniment, Diana Miazga pe pregătire parteneriate și traseu iar Eva Hochbauer având secțiunea de secretariat și premiere.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite