Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultima reprezentaţie pe propriul teren în 2017. "Dorim să facem un meci bun, un cadou frumos celor apropiați nouă și suporterilor"

Ultima reprezentaţie pe propriul teren în 2017.
Comentează 0

Duminică, de la ora 11,30, UTA dispută ultima dispută pe propriul teren din acest an. Adversară îi va fi Chindia Târgovişte, a 3-a în clasament, şie chipa care a chinuit prim-divizionara Astra Giurgiu în Cupa României. 

”Este ultimul meci pe teren propriu pe care îl disputăm în 2017 și ne dorim să facem un meci bun, un cadou frumos celor apropiați nouă și suporterilor, cărora vreau să le mulțumesc că ne-au fost alături în momentele grele prin care am trecut. Întâlnim o echipă bună, care vine după o serie foarte bună de rezultate pozitive. Anul acesta am învins-o la ea acasă, i-am mai învins la Arad, iar sezonul trecut a fost un meci frumos, deși nu mai era miză. Chindia are un nucleu competitiv, a fost tot timpul o echipă importantă a ligii secunde. Vin după o săptămână încărcată pentru ei, cu trei deplasări lungi și grele, cu siguranță va exista o stare de oboseală în picioarele lor, e important ca noi să profităm de acest lucru”, a spus antrenorul UTA-ei, Cristian Todea.

Meciul contează pentru prima rundă a returului. În debutul stagiunii, în Cetatea Chindiei, UTA a învins Târgoviștea cu 1-0 în runda inaugurală a stagiunii, gol Marius Curtuiuș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite