Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UDMR anunţă: Tóth Csaba va fi noul prefect al Aradului

După cum vă informam zilele trecute, funcţia de prefect al Aradului a revenit UDMR, drept pentru care organizaţia judeţeană urma să desemneze pe cineva. Astăzi a venit anunţul, formaţiunea îl propune pe Tóth Csaba.

UDMR anunţă: Tóth Csaba va fi noul prefect al Aradului
Comentează 0

„Consiliul Permanent Județean al UDMR a luat această decizie în ședința sa de miercuri. Juristul cu vârsta de 43 de ani are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic. Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a efectuat în Arad. În perioada 2005-2010 a ocupat funcția de președinte executiv al Organizației Județene Arad a UDMR, între anii 2008-2012 fiind membru al Consiliului Județean Arad. În ce privește experiența lui profesională, a făcut parte din consiliul de administrație al mai multor intreprinderi, lucrând în același timp în domeniul consilierii juridice și de management. În anul 2013 a fost numit în funcția de director general al societății Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment. Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea potrivită”, susţin reprezentanţii UDMR.

Vă reamintim că la sfârşitul lunii trecute, Guvernul a modificat legislaţia, astfel încât prefectul nu mai este înalt funcţionar public şi teoretic apolitic, acesta devenind demnitar public. Astfel,  acum prefectul pate să facă parte dintr-o formaţiune politică.

Foto: www.aradihirek.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite