Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV deschide anul universitar 2021-2022

Luni, 4 octombrie, va avea loc deschiderea noului an universitar. Nu va fi o singură festivitate ci, mult mai multe. Fiecare facultate va organiza propria întâlnire cu studenții din anul I, cu respectarea măsurilor impuse de epidemia de SarsCov2,  conform programului afișat pe pagina de facebook a UAV și pe site-ul www.uav.ro. Totul pentru a proteja sănătatea studenților, a profesorilor, a celor din administrația UAV.

UAV deschide anul universitar 2021-2022
Comentează 0

Un moment special pentru comunitate academică va fi dezvelirea plăcii omagiale  dedicată primului rector al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof.univ.dr. Radu Homescu. Evenimentul va începe de la orele 10.00, în sala festivă din clădirea UAV, Bd. Revoluției nr.72, clădire care va purta numele  distinsului profesor care și-a dedicat întreaga viață dezvoltării și promovării universității arădene de stat. 

„Anul acesta, conducerea Universității Aurel Vlaicu, a decis ca festivitatea de deschidere să fie dedicată acestei personalități care a marcat istoria universității noastre. La eveniment vor fi invitate autoritățile locale, instituțiile care au sprijinit și sprijină învățământul superior de stat din județul nostru. Acest moment de început al unui nou an universitar va fi un omagiu adus celor care au avut un rol esențial în devenirea Universității Aurel Vlaicu din Arad” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite