Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tupeul fără măsură al unui poliţist de la Rutieră. Vezi cum a circulat 3 ani în misiuni

Un agent de la Poliția Rutieră a circulat timp de 3 ani în misiuni cu mototcicleta deși nu deținea permis de conducere categoria A.

Tupeul fără măsură al unui poliţist de la Rutieră. Vezi cum a circulat 3 ani în misiuni
Comentează 3

Potrivit România TV, descoperirea a fost făcută în urma cu câteva zile la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Superiorii și-au dat seama de acest lucru doar după ce polițistul a aplicat pentru a fi transferat la Birgada Rutieră a Capitalei. Atunci s-au făcut mai multe verificări și s-au controlat toate documentele bărbatului și astfel a ieșit la iveală că acesta a obținut permisul pentru motocicletă în urmă cu doar 3 luni. A fost deja demarată o anchetă la nivel intern iar potrivit unor surse din cadrul inspectoratului, șeful direct al bărbatului a fost demis.

Mai mult, există deja și un dosar penal în instrumentare la Tribunalul Ilfov, procurorii fac cercetări și vor să afle cum a fost posibil un astfel de lucru. Nu este un caz singular, un alt polițist din cadrul Poliției Române a condus mai bine de 10 ani mașinile instituției deși nu avea permis de conducere, chiar mai mult, acesta a plecat și în misiuni cu coloane oficiale.


sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite