Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tricolorii, pregătiţi pentru victorie în duelul de Cupa Davis din Polivalentă. "Sper să bifăm prima victorie la Arad"

Vineri, sâmbătă şi duminică, în Polivalentă, România înfruntă Slovenia în primul tur al Grupei I din zona Euro-Africană a Cupei Davis. Un duel pentru care căpitanul-nejucător Andrei Pavel are la dispoziţie un dublu redutabil, Florin Mergea - Horia Tecău, plus la simplu pe Adi Ungur şi arădeanul Marius Copil.

Tricolorii, pregătiţi pentru victorie în duelul de Cupa Davis din Polivalentă.
Comentează 0

„Mulţumim oraşului Arad pentru că ne-a primit şi lui Marius Copil că ne găzduieşte. Ne bucurăm să fim aici, aveţi o sală mică, dar cochetă, amenajată frumos, şi sper să bifăm prima victorie la Arad. Se anunţă meciuri echilibrate la simplu, dar la dublu suntem favoriţi”, spune Andrei Pavel.

„E foarte important ca meciurile din Cupa Davis să se dispute în mai multe oraşe, ca mai multă lume să aibă oportunitatea să ne vadă jucând. Pentru că jucăm acasă, e foarte important să avem susţinerea publicului, pe care ni-l dorim numeros şi care să ne susţină gălăgios”, a spus Horia Tecău, câştigătorul Turneului Campionilor.

Federația Română de Tenis anunță că antrenamentele din Sala Sporturilor din Arad, de dinaintea meciului România – Slovenia, din Cupa Davis by BNP Paribas, sunt deschise publicului de marți până joi, de la ora 10.30.

Întâlnirea cu Slovenia va ava loc în perioada 4-6 martie, la Arad, în Sala Sporturilor „Victoria”. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 4 martie, (de la ora 14:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 5 martie, (de la ora 15:00), iar duminică, 6 martie, (de la ora 14:00), celelalte două meciuri de simplu.

Câștigătoarea duelului de la Arad, dintre 4-6 martie, va întâlni Spania în iulie, în turul al doilea, iar învinsa va juca pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al competiției.

FOTO: Cipri Petcuţ

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite