Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei urmăriţi internaţional, depistaţi la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente trei bărbaţi, pe numele cărora erau emise de către autorităţile olandeze şi belgiene mandate europene de arestare. 

Trei urmăriţi internaţional, depistaţi la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 10.11.2018, ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat  pe sensul de ieşire din ţară, pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român M.I., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile belgiene, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat.

 

Tot în data de 10.11.2018, ora 23.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră doi cetăţeni români, C.L. şi C.C., în vârstă de 31 de ani, respectiv 33 de ani, domiciliaţi în judeţul Neamţ.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor două persoane erau emise, de către autorităţile olandeze, mandate european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite