Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Nădlac II - Csanadpalota au depistat un cetățean din R.Moldova, care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 34.000 euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 16.11.2018, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul R.Moldova S.V., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Republica Moldova, conducând un autoturism marca BMW, model X5, înmatriculat în San Marino.

La control şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din San Marino.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoștinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia şi că a achiziţionat maşina de la o persoana din San Marino.

Mijlocul de transport în valoare de 34.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite