Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atenție pe cine primiți în casă! Trei tineri care distribuie alimente au fost prinşi că au furat

Trei tineri, care se ocupă cu distribuția alimentelor la domiciliu, au fost depistați de jandarmi, imediat după ce au sustras mai multe produse cosmetice dintr-un supermarket.

Atenție pe cine primiți în casă! Trei tineri care distribuie alimente au fost prinşi că au furat
Comentează 0

Luni seara, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a observat un grup de trei tineri care au scos un flacon de bere dintr-o geantă specifică transportului de alimente calde. La vederea jandarmilor au introdus berea înapoi în geantă și au afișat un comportament suspect. Acest lucru a atras atenția jandarmilor și au trecut la interceptarea și legitimarea persoanelor în cauză.

În urma verificărilor efectuate, în loc de alimente, jandarmii au descoperit în gențile tinerilor, mai multe produse cosmetice: șampoane, gel de duș, gel de păr și spumă de ras. Întrebați despre proveniența produselor, cei trei bărbați au spus inițial că le-au cumpărat de la un magazin. Jandarmii le-au cerut să prezinte un bon fiscal  pentru a demonstra acest lucru și să specifice locul de unde le-au achiziționat. Nu au putut răspunde la întrebările jandarmilor și au recunoscut că le-au sustras dintr-un supermarket din Arad, folosindu-se de gențile căptușite cu material izolant termic, pentru a putea trece de casele de marcat fără ca senzorii instalați în magazin să detecteze produsele sustrase. De asemenea aceștia au specificat că nu mai sunt în timpul serviciului de câteva ore.

 „Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor trei bărbați, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor Codului Penal. Produsele, în valoare de 250 lei, au fost restituite părții vătămate identificate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Totodată, având în vedere că cei trei bărbați nu se mai aflau în timpul serviciului, de aproximativ două ore și prezența lor în acel loc nu se justifica, au fost sancționați contravențional, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, prevăzute în Ordonanțele Militare, cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite