Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TREI morţi pe o plajă din Mamaia / UPDATE: Șapte persoane au fost luate de curenți și duse în larg

Trei persoane au decedat, luni, după ce s-au aventurat în marea agitată. Ele au fost scoase inconştiente din apa mării, pe o cunoscută plajă din Mamaia. În ciuda eforturilor de salvare, medicii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să declare decesul. Alte două persoane au fost transportate conştiente la spital, scrie realitatea.net.

TREI morţi pe o plajă din Mamaia / UPDATE: Șapte persoane au fost luate de curenți și duse în larg
Comentează 0

Update 1 Șapte persoane au fost luate de curenți și duse în larg

Şapte persoane care se aflau, luni, în staţiunea Mamaia au fost surprinse, în ultimele ore, de curenţii puternici şi duse în largul mării, iar trei dintre acestea şi-au pierdut viaţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), scrie realitatea.net.

Intrați AICI pentru detalii.


Momente de panică pe plajă Victoria din stațiunea Mamaia, acolo unde, luni, s-a dat alarma în cazul a cinci persoane aflate în pericol de înec. 

Trei dintre ele au fost scoase din apa inconştiente. Salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă au fost nevoiţi în cele din urmă să declare decesul.

Alte dau persoane au fost transportate la spital. Ele erau conştiente. 

La faţa locului au intervenit Smurd B2 Mamaia, Smurd b2 Fripis, Smurd C şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM).

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: replicaonline.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite