Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei membri ai Grupului Wagner din Rusia arestați de Poliția Arad

Trei membri ai Grupului Wagner din Rusia arestați de Poliția Arad
Comentează 24

P(r)oza zilei: Trei membri ai Grupului Wagner din Rusia arestați de Poliția Arad

O brigadă de 3 (trei) soldați ruși, membri ai celebrului Grup Paramilitar Wagner, a sosit săptămâna trecută cu un autoturism roșu Lada modificat în Arad, cu intenția precisă de a recruta interlopi dependenți de adrenalină și a-i angaja mercenari pentru a lupta în războiul împotriva Ucrainei și s-au cazat într-un apartament dublu la Hotel Continental Astoria.

Bineînțeles că gălăgioasa gașcă moscovită a fost filată imediat de oamenii SRI-ului și, în momentul în care soldații și-au manifestat curiozitatea de a cunoaște orașul, au fost direcționați discret spre Cartierul Grădiște.

Ajunși pe str. Petru Rareș, Grișa, Sașa și Yura au cunoscut (cică) cu totul și cu totul întâmplător 3 (trei) Albe ca Zăpada (sută la sută provenite din Cartierul Latin al străzii Mărului) și focoasele mediteranience le-au promis vitejior luptători ruși, să-și sacrifice prețiosul lor timp (să moară mama!) pentru ei și să le prezinte splendorile Aradului noaptea.

Și așa, timp de o săptămână încheiată, cele 3 (trei) zâne i-au purtat pe nesățioșii soldați slavi prin toate sălile de jocuri ale municipiului (și, trebuie s-o recunoaștem, nu sunt puține!) și, așezându-se când pe un picior al feciorilor, când pe celălalt, (mă rog, uneori mai cădeau și între ele, că astea sunt riscurile meseriei!)  au jucat cu toții pariind în draci la ”păcănele” și ruletă și au turnat în ei (și ele!) damigene de vodkă.

Că doară de la bunicii Lev Tolstoi și Fiodor Mihailovici Dostoievski și până la tătucii Serghei Esenin și Mihail Bulgakov, rușii au cu toții înscrise în gene patimile pentru jocurile de noroc și râurile de vodkă.

Și, când în cea de a șaptea zi de pandalie, cei 15 (cincisprezece) mii de euro, cu care sosireră recrutorii Wagner în Arad, s-au terminat, fără ca ei să fi convins nici măcar un pui de interlop să devină mercenar, fetele au pretextat că trebuie să meargă preț de o oră până pe strada Mărului, să-și primenească ținuta, că put ca un țap în călduri după o săptămână de tăvăleală, de fapt zânele s-au dus altan pe strada cu cel mai poetic nume din municipiu și anume ”Vârful cu Dor” și i-au dat în gât pe fraieri, predând Poliției înregistrările de pe telefoane, unde Grișa, Sașa și Yura se băteau care mai de care în piept cum intenționează ei să angajeze interlopi locali dornici de aventură și cum îi vor plăti ei cu câte 3.000 (trei mii) de euro de căciulă pentru a se lupta prin câmpiile Ucrainei.

Așa că, imediat ce s-a lăsat seara, o echipă a Poliției Arad i-a așteptat pe cei trei păcănitori Wagner (cu buzunarele goale!) în fața Hotelului Continental Astoria și, când au sosit figuranții, cu fatala lor Lada roșie modificată, i-au săltat ca din oală și i-au cazat în arestul Poliției de pe strada ... Vârful cu Dor.

Numai că aici cei trei păcănitori faliți s-au trezit la amara realitate și au refuzat să dea orice declarație, până în momentul în care vor fi asistați de către un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse.

Iar acum soldații bolesc în arestul Poliției și singurul lor vizitator, care, ce-i drept, vine la ei în fiecare zi, e viitorul Guvernator al Transilvaniei din partea AUR, binecunoscutul Lucian Ardeoan, care sosește fix la ora 8,00 dimineața, cu chiloții plini de sticluțe albastre de MONA și cu buzunarele burdușite cu tuburi de pastă de dinți, din care tovarășii căzuți acum în belea prepară un trascău (amestec de spirt sanitar & pastă de dinți) ce duhnește din pivnițele clădirii Poliției și până la Turnul de Apă și pe care soldații l-au botezat ”Cocktail Molotov”, cumva după un impuls psihologic obscur, ce l-a împins mai demult și pe Vlad Țepeș, închis vreme de 14 (paisprezece) ani de către Iancu de Hunedoara în beciurile Castelului Huniazilor, să-și boteze șobolanii prinși în capcane cu numele boierilor trădători și apoi să-i tragă, după rang, în țepușe de brad sârguincios ascuțite.

Bineînțeles că gardianul ce răspunde de Arest s-a prins din prima cam ce poate să ascundă Lucian A(ur) în burdihanul său excesiv de voluminos, numai că polițistul a decis strategic că, decât cei trei Wagneri să răgnească toată ziua melodia RASPUTIN (lansată pe vremuri de trupa Boney M) și să danseze dezlănțuiți CAZACIOC în celulă, ori să joace ”21 fără cărți”, înjurând ca la ușa cortului ”Hui bâleci pidirast” (mai bine nu traducem!), e preferabil deci, pentru el și chiar pentru ceilalți arestați, ca wagnerienii să se facă cât mai devreme mangă și să adoarmă cu capul pe mese oftând ”Pizdeț” !!! (asta chiar că nu mai are nevoie de traducere!) după Maica Rusie pe strada ... Vârful cu Dor.

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite