Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei cele mai importante detalii pe care trebuie să le urmărești pentru a putea determina calitatea serviciului de curierat

Alegerea unui serviciu de curierat a devenit un lucru destul de dificil in conditiile in care oferta acestor servicii s-a diversificat considerabil.

Trei cele mai importante detalii pe care trebuie să le urmărești pentru a putea determina calitatea serviciului de curierat
Comentează 0

Serviciile de curierat joaca astazi un rol deosebit de important pentru lumea moderna in care traim datorita faptului ca mediul online s-a dezvoltata foarte mult, astfel ca, comertul electronic a devenit pricipala forma prin care astazi utilizatorii aleg sa faca cumparaturi. Serviciile de curierat am putea spune ca au devenit indispensabile pentru lumea moderna in conditiile in care tuturor ne face placere sa primim mereu coletele la timp.

Optarea pentru un serviciu de curierat este un pas deosebit de important, mai ales pentru administratorii de magazine online avand in vedere ca aceasta reprezinta unica solutie prin care acestea pot livra clientilor sai coletele in cel mai scurt timp. Avand in vedere ca numarul firmelor care ofera servicii de curierat rapid s-a diversificat atat de mult, de cele mai multe ori, misiunea de a regasi cel mai bun curier este una care genereaza adevarate batai de cap. Daca ai ales deja o firma de curierat cu care sa lucrezi, iata care sunt 3 dintre cele mai importante detalii pe carele poti urmari pentru a te asigura ca ai facut o alegere potrivita.

Modul in care termenele de livrare sunt respectate.

Una dintre cele mai simple modalitati prin care poti analiza foarte simplu seriozitatea unei firme de curierat este prin urmarirea modului in care termenele de livrare sunt respectate. Atunci cand o companie care ofera servicii de curierat isi ia angajamentul de a respecta cu strictete toate termenele de livrare, este foarte important ca aceasta sa isi tina cuvantul intocmai. Nerespectarea constanta a termenelor de livrare ii va determina pe clienti sa catalogheze magazinul care livreaza drept unul neserios, chiar daca in fond nu este vina magazinului care trimite, ci a curierului care nu respecta cu strictete termenul impus.

Dinamica preturilor.

Stabilirea unor parteneriate de lunga durata presupune totodata si negocierea unui pret care va ramane standard. Odata cu trecerea timpului, este important ca acest pret sa nu creasca in mod repetat, in mod nejustificat. In general companiile care ofera servicii de curierat ofera discount-uri clientilor fideli, astfel ca ridicarea treptata a preturilor intr-un timp relativ scurt si in mod nejustificat nu reprezinta o practica care defineste o firma de curierat tocmai serioasa.

Gradul de multumire al clientilor.

De indata ce coletul a ajuns la client, este foarte important ca acesta sa fie multumit atat de produs, cat si de modalitatea de livrare. Astfel, daca clientii isi exprima nemultumirea in mod repetat de starea in care coletul a ajuns la el, s-ar putea sa fie necesar sa luati in calcul alegerea serviciilor unei alte companii care ofera servicii de curierat. In general clientii isi vor exprima nemultumirile atunci cand apar situatii neplacute pentru ei, astfel ca este important sa se ia masuri in cel mai scurt timp pentru a le putea pastra fidelitatea.


Scrie un comentariu

trimite